3 måder at finde tid til at læse positiv

Opskrifter er inkluderet gratis. Disse knive kan være lige den gave, de har brug for at hjælpe deres opskrifter vise sig et snit over resten. For heavy metal entusiast, vil denne gave af musik være sikker på at behage. Medejer Kinsey Workman sagde børnene på din liste vil holde hoveder og hænder varme og toasty med deres tilbud. Med alle sociale afstandtagen og iført en maske, gratis lydbøger (www.lydbogreolen.dk) er det tid til at afslutte gave liste opgave. The Daily Record gennemsøgte Wooster, så du ikke ville være nede, og fandt 12 gaveideer i sidste øjeblik, som er lige her i byen. “Jeg havde aldrig hørt om lydbøger, da jeg var her (i Malaysia), men de var en stor ting, da jeg studerede i USA. Sådanne lydbøger er udgivet i formater typisk for dem og er forbundet med særlige former for spillere. Mange lande er begyndt at forbyde brugere fra visse hjemmesider, der understøtter “piratkopiering” og endda blokere visse internet privilegier.

For at komme i gang har brugerne kun brug for Sonos-appen, Libby-appen – tilgængelig fra 90 procent af de offentlige biblioteker i Nordamerika – og et gyldigt bibliotekskort. Alt du behøver er et bibliotekskort til at tilmelde dig, men selvom du ikke har en, mange biblioteker har Instant Digital Card funktion, som giver læserne mulighed for at tilmelde dig med deres telefonnummer. Trådløs tilslutning giver os mulighed for at nyde den kraft, den nyeste teknologi. Et mere interessant fænomen, der er opstået i forbindelse med podcast-teknologi er indførelsen af hjemmesider, der giver gratis lydbøger. Ligesom navnet antyder, dette websted er fantastisk til at downloade lydbøger, som er egnet til dine små børn, med populære titler som “Snehvide og de syv små dværge”.

Flere fund: Lehman sælger også Cleveland Browns autografer trøjer ($ 200 – $ 300), fotos ($ 99) og hjelme ($ 349) fra navne som Nick Chubb, Baker Mayfield og Myles Garrett. Flere fund: Under $ 1 er 1/2-kop containere og sandwich containere. Travle læsere vælger at lytte til deres yndlingsbøger, mens jogging, kørsel, og selv vaske op-normalt på deres smartphones. Ejer Ben Stock har bøger for alle aldre. For arrangøren i familien, anbefaler ejer Julie McNabb $ 159,95 tør-slette væg kalender med magnetiske vedhæftede filer til at tilføje nogle sjove til din måned. Så vidt vi kan se, er de eneste forskelle mellem de to planer, at (1) Audible Premium Plus-medlemmer kan få adgang til en premium-titel pr. måned ved hjælp af deres tildelte månedlige kredit og (2) prisen. Det er en Humor Book of the Year og Sunday Times nummer et bestseller. Jabra SUPREME UC fuld visning t position kan du streame enhver lyd stof fra din pc eller bærbare – det være sig musik, podcasts, lydbøger – alt fra ét headset.

Endelig, hvis du er en Spotify bruger, vil du blive glad for at vide, at du kan finde et udvalg af lydbøger til rådighed gratis der. Retrovision-grænsefladen er enkel, hvilket gør det virkelig nemt at finde film gennem sine genrespecifikke menuer eller søge efter dem via søgefeltet. Bortset fra premium valg, kan vi ikke fortælle, om kataloger af indhold varierer, så dette kan være forvirrende for eksisterende Audible medlemmer, der skifter til den billigere plan. Hvis du vil hente en lydbog, skal du gå til afsnittet Kommentarer og skifte til fanen Download episoder. The Hunger Games: Historien handler dybest set om en teenager, der er tvunget til at konkurrere i en 24-mand-enter-1-mand-blade begivenhed, bogen er velskrevet med en fantastisk pacing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.