De bedste websteder

Hvad gør et websted fantastisk? Et af de bedste eksempler er et websted, der fokuserer på interaktivitet og konvertering. Teacher’s Guild-webstedet sætter for eksempel brugeren i centrum for brugeroplevelsen og fremmer sociale interaktioner og konvertering. Hjemmesidens collage af stilarter og indholdstyper afspejler organisationens professionelle fællesskab af undervisere. Webstedet ændrer sig også med kundernes smag. Webstedet afbalancerer en række forskellige indholdstyper, herunder blogindlæg, artikler og videoer.

YouTube er verdens mest populære hjemmeside

YouTube er verdens mest populære hjemmeside med mere end to milliarder indloggede brugere og over en milliard videoer få en hjemmeside du selv kan redigere, der uploades dagligt. Grundlagt i 2005 af PayPal veteraner, er hjemmesiden nu ejet af Google. Faktisk kontrollerer YouTube to af verdens største søgemaskiner. Webstedets demografi er også forskelligartet med en betydelig mandlig befolkning. Mænd udgør 53.9% af webstedets brugerbase, mens kvinder udgør 46.1%.

Mere end halvdelen af YouTube-brugere besøger hjemmesiden for at lære en ny færdighed, som er et vidnesbyrd om internettets uddannelsesmæssige kraft. Som det næstmest populære websted i verden har Facebook kun overgået YouTubes brugerbase i USA på trods af dets allestedsnærværende. Væksten i YouTube har ansporet dens popularitet som et personligt underholdningsmedium. Over en milliard timers videoer uploades til hjemmesiden hver dag, og antallet af videovisninger har oversteget fem milliarder om dagen.

Shopify er en webstedsbygger

Der er tre forskellige prisplaner for Shopify. Begge inkluderer en 14-dages gratis prøveperiode og giver dig mulighed for at tilpasse dit websted med dets temaer og apps. Den fulde version af Shopify giver dig mulighed for at sælge produkter online og i butikken. Du kan endda oprette flere betalingsgateways, tilpasse din butiks udseende og fornemmelse og bruge forskellige marketing- og salgsfunktioner. Alternativt, hvis du leder efter en mere overkommelig mulighed, kan du vælge Shopify Lite for $ 9 pr. Måned.

Med Shopify, kan du opbygge en online butik med næsten enhver form for produkt og tilpasse det, som du vil. Webstedsbyggeren er ekstremt fleksibel, så du kan redigere alle dele af koden, men stadig levere alt hvad du behøver for at holde dit websted kørende. Det tilbyder tusindvis af kompatible plugins og 100’erne af professionelle temaer. Uanset om du sælger fysiske eller digitale produkter, Shopify kan hjælpe dig med at få succes. Du kan også få adgang til live support 24 timer i døgnet.

Virgin Americas hjemmeside er et produkt af sine loyale kunder

Virgin Americas hjemmeside afspejler kundernes loyalitet, og denne loyalitet har været kilden til dens succes. Virksomhedens hjemmeside viser de oftest stillede spørgsmål sammen med mere detaljerede svar og forskellige muligheder. Designet er stilfuldt med store, rene skrifttyper, klar grafik og søde billeder. Virksomhedens hjemmeside afspejler brandets stil og innovative tilgang til rejser. Det giver også kunderne en let at navigere oplevelse.

Da Virgin America først startede service i 2007, gik virksomheden et skridt videre ved at være vært for et Victoria’s Secret modeshow om bord. Det samarbejdede også med dyreinternater i San Francisco for at flyve hjemløse hunde til New York. Virksomheden installerede også stikkontakter i nærheden af hvert sæde og udstyrede hver kabine med blød belysning, der skifter farve i henhold til tidspunktet på dagen. Dette er et forsøg på at tiltrække og fastholde loyale kunder.

Andy Warhols hjemmeside fanger hans kunst i et digitalt format

Som en af de mest berømte kunstnere nogensinde omdefinerede Andy Warhols arbejde den måde, vi ser på verden og kunsten på. Kunstneren var i stand til at identificere kulturelle tendenser og de billeder, der formede efterkrigstidens amerikanske kultur og derefter omdannede dem til tilgængelige kunstværker. Fremkomsten af computerteknologi og internettet nedbrød kunstverdenens traditionelle grænser, og Warhol brugte nye teknologier til at gøre kunst mere tilgængelig for mennesker fra alle samfundslag.

De kunstnere, der påvirkede Warhols kunst, var ofte i samarbejde med andre kunstnere. I 1984 samarbejdede han med en gruppe unge kunstnere, herunder Jean-Michel Basquiat, Keith Haring og Francesco Clemente. Han arbejdede dog også alene ved hjælp af en pensel og lærred. I 1980’erne vendte han tilbage til sit håndmaleri og skiftede fra silketryk til håndmaling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.