Åben Sex

Populariteten af åben sex vokser. Vondelpark, Amsterdams eneste park, der tillader åben sex, er en af de mest populære. Parken er et populært sted i byen. Du er forpligtet til at holde parken ren og undgå børnenes zone. Hvis du laver lyde, kan parkpersonalet bede dig om din orlov. Du kan også blive bedt om at stoppe med at bruge offentlige toiletter.

Det har været kontroversielt at praktisere åben sex i lang tid https://datingtjek.dk/sexdating/. Det blev først praktiseret i det 18. århundrede. Faktisk bruges denne forklaring i de tidligste Open Sex-historier. Det blev senere populariseret i troen på dets magt. Denne idé ligner det transcendentale koncept. Mens nogle tror på denne tro, gør mange andre det ikke. Den person, der mener, at åben sex kan fås uden begrænsninger, har lov til at have sex, når de ønsker det.

I det sidste årti har åben sex vundet popularitet og har ført til mange nye ideer om, hvordan folk kan engagere sig i seksualitet. Åben sex kan forklares med den trans humanistiske filosofi om, at der ikke er nogen fysisk verden. De tidlige forfattere kunne også lide den transcendentale forklaring. Denne tro fastholder, at åben sex er en form eller tilbedelse, der kan tilgås og manipuleres af en højere magt.

Den transhumanistiske opfattelse hævder, at åben sex er en manifestation eller det “transcendente”. Joseph Campbell (17. århundrede) var den første person, der brugte det transhumanistiske synspunkt. Hans forklaring antydede, at Open Sex var overnaturligt. Det blev også accepteret bredt af de senere tilhængere. Den grundlæggende tro er, at kinks har særlige beføjelser til at tiltrække partnere til deres hjem.

Ifølge denne opfattelse er trans humanistisk sex den mest udbredte form for åben. Dette udtryk henviser IKKE til transhumanisme. Det beskriver dog køn mellem arter. Monogame forhold involverer et enkelt par. “Monogamisten” er det primære par. Ankerparret kan invitere flere partnere til soveværelset, men kan udelukke den anden partner.

Et åbent forhold er en type ikke-monogami. Denne struktur gør det muligt for andre partnere at komme ind i lokalet med samtykke og godkendelse fra ankerparret. Dette forhold er ikke monogamt. I et åbent forhold skal en partner være i sengen med ankeret. Yderligere partnere kan dog have sex uden for soveværelset. Den sjove del af åben elskov er at blive fanget i det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.