To Arter, der Gyder På Havasu – FLW Fiskeri: Artikel

Det har været støvregn. Tirsdag, i slutningen af dag, det regnede virkelig god. Med tusindvis af maskiner i sit arsenal, hvor er du forventes at finkæmme gennem de gode og de dårlige af Grizzly? Historien om rabarber starter længe siden i Sibirien, hvor roden er blevet brugt i tusinder af år for fordøjelses problemer. I 1770 Benjamin Franklin sendte et tilfælde af rabarber rod fra London til sin ven John Bartram, en tidlig Amerikansk botaniker og gartner. I 1829 rabarber dukkede op i Amerikansk frø kataloger, det har været en populær haven produkt nogensinde siden, bliver en primær ingrediens i marmelader, saucer, konserves, og især tærter, at blive kaldt “pie anlæg”, som mange husmødre.

det gjorde jeg Så. Derefter tog jeg til haven center for min første rigtige køb, som en landholding Midwesterner. Det er en af de første planter til at poppe op i mit Forår haven. Tog lang tid at lave en. Men nu er tingene bliver interessant igen, fordi på min lokale landmænd’ marked, og på alle dem i resten af snowbelt, dette weediness gør rabarber er en af de superstjerner i det tidlige forår. De markerer den sande slutningen af vinteren, i begyndelsen af den spiselige udendørs, skal de starte af lokale madlavning bliver spændende, selv sprudlende, igen. Så forhåbentlig vil du være klar over, at der er spiselige svampe, og også meget giftige svampe, der kan forårsage alvorlig sygdom og endda død.

on the Concord and Merrimack rivers -- [v. 2]. Walden -- [v. 3]. The Maine woods -- [v. 4]. Cape Cod and Miscellanies -- [v. 5]. Excursions and Poems --

husk, at kun stænglerne er spiselige. Når disse ikke er tilgængelige, ekstra store vilde shiners er den næste bedste valg. De er meget loyale over for hinanden, 3/4 seng og skynder sig at deres forsvar. Min million bells er den samme. Botanisk set, frugter er modne ting, der indeholder frø. Det er derfor, tomater teknisk set er en frugt, som er peberfrugter, agurker og squash. Hvorfor er en solid afkortning, såsom Crisco, bedre til stegning end olie? Jeg har aldrig haft noget bedre end min mors jordbær rabarber tærte. Dara Grumdahl kan leve i Rabarber Hovedstad i Verden, men jeg bor ‘lige ved døren” til Rabarber Tærte Centrum i Universet! Og der tager os tilbage til dagen i dag, og tilbage til Dara Moskowitz Grumdahl. De bor her. I morgen munch på salal, ved middagstid, de boltre gennem den blomst senge efter en kort lur på ryggen græsplæne, og i aften er de sengen ned under cedertræer.

I kigger tilbage på min quiltning færdigheder mellem de to dyner, jeg er stolt af, hvad jeg har udrettet. Du har al mulig ret til at være glad og stolt af dine dyner. Har jeg ret? Tænkte det nok! Det var ikke før midten af det 18 århundrede i England, at nogen troede, at kokken stilk (stilk) af rabarber plante. Men, bemærk, at stilk og blade af rabarber plante var blot at blive smidt væk. Sukker, når en højt prissat vare, var nu inden for rækkevidde af den daglige madlavning og så meget astringerende rabarber stilk endelig kunne blive tæmmet og sødet og-forbrug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.