Økonomisk uafhængighed, gå tidligt på Pension

Fremskridt i lægevidenskaben har resulteret i mennesker lever længere. Finansiel rådgiver Kyle Mast sagde han har flere og flere kunder kommer til at bede om at opnå økonomisk uafhængighed tidligere i livet, og mens det indebærer ofte, at være mere kreativ at gøre det ske, det kan gøres. Men efter at have læst ERE MMM, jeg har for nylig brugt mere tid på udgiftssiden af ligningen og jeg har været chokeret over indvirkningen på min tid til pensionering (jeg planlægger at gå på Pension senere på året!).

Virkelig, der må være hensynet til den livsstil, der kræves efter pensionering ved fastsættelsen besparelse. Lad Baby Boomers har deres “pensionering,” med sin forsinket tilfredsstillelse og usikre fordele, sige et stigende antal unge som Livingston.

Det gælder især for enhver, som tror, de kunne aldrig spare op penge nok at komfortabelt Pension uden nogle form for job til at bakke dem. Når du går på Pension, du skal bruge en stor mængde af penge for at dække dine basale behov, pensionering planlægning bør derfor ikke være en kortsigtet projekt.

Med din egen erfaringsbaseret argumenter at tilbringe dråber i tidlige faser af pensionering, det forekommer usandsynligt, er at gennemsnittet virkelige bruger præcis 1:1 før og efter sin pensionering. Når du har en idé om dine udgifter og indtægter behov den endelige opgave er at beregne, hvor meget du skal spare.

Sandsynligvis i gennemsnit 12% besparelser sats i de sidste 15 år. Vi planlægger at bo i hvert land for to år mindst at give vores børn til at lære om de to forskellige kulturer og sprog. Hvad jeg forfølger er finansielle uafhængighed før førtidspensionering. Finansielle uafhængighed refererer til staten for at nå et punkt af tilstrækkelig rigdom hvor man ikke er forpligtet til at arbejde fuld tid — medmindre de ønsker at — for at opretholde et ønsket livsstil.

Ved at skære ud overdrevne udgifter og omlagt deres livsstil, han og hans kone var i stand til at redde en betydelig del af deres indkomst årligt og investere penge i stedet. Når de fleste mennesker tænker på Pension, billede de en attraktiv ældre par slentrer ned en strand.

Ligesom Vent ikke, jeg ved ikke, hvis jeg nogensinde vil Pension”i den forstand, at en masse mennesker tror pensionering betyder sidde og spille bridge. Grunde til at investere; folk lever længere, er der en høj skilsmisseprocent, antallet af enheder af nybyggeri er bag efterspørgslen.

Eksempel: Så lad os sige du har brug for $60.000 om året at leve i pensionering. Disse forfattere opfordre læserne til at sortere deres prioriteter, skære udgifter, og derefter at søge passiv indkomst og gå på Pension tidligt i udøvelse af økonomisk uafhængighed. For at give et konkret eksempel, hvis dine afdrag på realkreditlån er $10000 pr. år og din marginalskat er 20%, skal du tjene $12000 for at betale som pant, selv om du kan være i stand til at fradrage en del.

Der er ingen måde at forudsige hvad skat satser vil være i 5, 10, 20, eller 30 år, men den gængse opfattelse er, at din skatteprocent sandsynligvis vil være lavere, når du går på Pension (og gør lidt at ingen indkomst). Ideelt set bør du sørge for et bestemt beløb, der er direkte taget fra din månedlige lønseddel og automatisk investeret i den finansielle plan for dit valg.

For at øge besparelser til 21%, kan du øge din indkomst af $1,265 (bedrift udgifter konstant) eller formindske udgifterne af $1.000 (holding indkomst konstant). Dette er fordi $60.000 lønmodtager har struktureret deres liv at leve langt mindre end $200.000 lønmodtager.

Ved at analysere momskoden og ser på privatøkonomi gennem linsen af tidlige finansielle uafhængighed, den gale Fientist udvikler strategier og taktik til at hjælpe dig med at gå på pension tidligere”— og ikke på 60 + år gammel. Adspurgt, flertal af amerikanske pensionister følte deres nummer #1 bekymring med hensyn til pensionering, var udsigten til at miste deres pensionsopsparing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.