5 mærkeligt men kreative Økonomi Tips

At foretage små ændringer i dit liv kan opfede din opsparing og hjælp du budgettere bedre. Følg disse tips til at spare flere penge. Vestlige lønninger og udvikle verdensmarkedspriserne er en potent kombination for besparelse. Jeg bor komfortabelt på $580 en måned i Thailand, som er sindssyg. «Digital nomad» livsstil er naturligvis ikke for alle, der kræver et bestemt sæt af færdigheder, en masse fleksibilitet og mangel på allerede eksisterende engagement. Men for den rette person, – nogen løstliggende og eventyrlystne – det er en kraftfuld strategi for at gemme nogle alvorlige penge, bootstrapping en virksomhed eller at se verden.

Foretage køb med papir penge, ikke nøjagtige ændring, og altid redde ændringen. Bruge en sparegris eller krukke til dine mønter. Mønter og forandring kan ser ubetydelige men når akkumuleret over tid de kan hjælpe dig med at spare. Nogle banker tilbyder nu gratis mønt tælle maskiner. Når du indløser dine mønter, bede om at blive betalt med check, så du ikke vil blive fristet til at bruge din nye fundet penge.

Jeg arbejder på en venner af bibliotek boghandel og vi sælger flot indbundet romaner for $1 og paperbacks for $. 50. Vi har også digitale medier og børnebøger og lærebøger, oplagsværker og magasiner for $. 25! Kontakt dit lokale bibliotek først. Kogebøger er en anden store besparelser!

Få organiseret at undgå ubesvarede betalinger. Jeg har savnet en betaling eller to, fordi regningen fik begravet under en stak papirer. Få organiseret, og undgå sanktionerne sene betaling. Hvis du savner en betaling, ringe til din kreditor, og anmode om, at straffen fjernet. De vil normalt rumme anmodning, i hvert fald første gang.

Gætte din forventede indtægter bør ikke være så svært. Bureau of Labor Statistics har detaljer som median og gennemsnitlige lønninger for stort set enhver besættelse i USA Når man ser på indkomstdata, altid gætte på den lave side. Hvis du er frisk ud af college og ikke har arbejdet i feltet før, kan du forvente at være nederst i stakken, når det kommer til indtjening.

For eksempel, købe en ergonomisk stol at sidde i mens du arbejde ikke absolut nødvendigt, men det er en smart langsigtede valg, fordi det tillader dig at gøre mere arbejde og samtidig minimere rygsmerter, (som tilfældigvis kan være dyrt at behandle, hvis det udvikler sig til en alvorlig problem). Et andet eksempel udskiftning af dit hjems gamle, besværlige vandvarmeren. Mens gamle kan have tilstrækkeligt på kort sigt, behøver købe en ny en betyder, at du ikke at bruge penge på reparationer, når gamle pauser, spare penge i det lange løb.

Købe halvdelen en ko: Køb en brugt kummefryser og købe dit kød i løs vægt enten med ko gruppering, hvor du vil sætte penge til fælles med andre til at købe kød i løs vægt, eller simpelthen købe halvdelen en ko, bison eller lam for dig selv. Du vil tilbringe en luns af penge på én gang, men vil få nogle af de bedste græs kød penge kan købe til en uovertruffen pris pr. pund. Som et plus får du tilberede alle de nedskæringer, som vil tvinge dig til at opdage nye smage og madlavning teknikker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.