10 tips til spare penge denne feriesæson

Efter mit indlæg fik for et par uger siden om, hvordan vi betalt vores hus, jeg masser af spørgsmål om hvordan vi budgetteret og hvad vi gjorde for at stretttttch et dolla, så jeg kom op med denne lille liste over et par måder vi har fundet til at gemme. De fleste af dem er bare måde vi lever og vi aldrig selv tænke to gange over ’em. Først, skal du identificere dine regninger. Bare sidde og gå over dine regninger. Hver tilbagevendende omkostninger. Mens du gør dette, kan du muligvis identificere områder, hvor du kan gøre et snit eller to. Men ikke bliver også fanget i der. Bare bekymre sig om at finde, hvad du har.

Fremtidige kvarteret byggeri kunne skubbe værdien den ene eller den anden. Ved hvad er dømt i Fællesskabet. En ny udvikling kan afbryde visninger eller tilføje uønsket støj. Husk også at købe den største hus i et område, forlader mindre plads til at vokse i værdi – og gør det sværere at videresælge.

Gode tips. Jeg er ikke rigtig en nøjsom person men jeg gør allerede så mange af disse uden at tænke. Jeg håndvask retter, jeg bruge tørresnoren til at tørre tøj, jeg lave kaffe på hjemme end købe udenfor. Jeg altid lave mad fra bunden! Ingen kabel tv (nogensinde). Jeg elsker at læse, og vi har ikke et offentligt bibliotek, så jeg bruger gratis eBøger fra en gruppe på facebook der uploade/dele deres personlige bøger og bestsellere. En af de nyeste ting, jeg har startet er jeg har fældet alle salon udgifter samt, gør alle selvstændige grooming samt nogle gange endda farve og fremhæve mit hår derhjemme. Jeg kan lide at leve godt, men uden splurging for meget.

Underholdning: Drage fordel af gratis dage på museer og nationalparker at spare på underholdning omkostninger du kan også bede om rabatter for seniorer, studerende, militære medlemmer og andre rabatter, når du køber billetter til alt fra film til koncerter og forlystelsesparker.

Holde apparater ren og forsøge at ordne små snafus selv i stedet for at sende apparater (små eller store) til lossepladsen og købe nye. Tage nemme trin — ren madpartikler og hårdt vand skala før de hober sig op, inspicere sæler slid, etc. — at opretholde apparater levetid.

De fleste dagligvarebutikker tilbyder en salgspris, notering, således at du kan sammenligne æbler med æbler (så at sige), men nogle gør ikke. Få for vane at transporterer en regnemaskine med dig til købmand (eller ved hjælp af funktionen lommeregner på din mobiltelefon) at finde ud af hvilket produkt giver dig den største bang for din sorteper.

vi gøre flasker i toilet tank. vi også (Bered dig) ikke skylle hver gang (hvis du gå #1, en person kan gå oven på jeres – måske to gange). Vi har installeret en lav-flow brusehoved men fandt en med et skifte, der kan slukke for strømmen mens du soaping, osv. derefter tænde du det igen for at skylle og vandet temp er stadig den samme. og en mere derude”skridt vi tog var ved at bygge en udendørs bruser. denne virkelig kun sparer penge hvis du har en anden h2o meter til udendørs brug (få en!!! ingen gebyrer for spildevand del… bare vand skik) og i de varme måneder vi nyde et brusebad uden for.

Ud over at give dig ro i sindet at vide, at du vil være OK i tilfælde af karriere vanskeligheder, kan at have en nødfond også tjene dig penge i det lange løb. Hvis du mister dit job, og du ikke har en nødfond, kan du blive tvunget til at tage det allerførste job du bliver tilbudt, selvom det ikke betaler godt. På den anden side, hvis du kan overleve uden at arbejde for et stykke tid, kan du råd til at være meget pickier og potentielt jord en bedre betalende job.

Hvis du har en familie, er køber i bulk en fantastisk måde at bruge mindre. Dåse varer, papirprodukter, og noget andet, du kan gemme som ikke vil gå dårligt er ting du skal kigge for at købe i løs vægt til en lavere pris. Bare være omhyggelig med kun at købe det hvis du har brug for det, og ikke fordi det er en god aftale.

Udgifter baseret på din indkomst betyder bare ikke købe mindre ting. Det vedrører også typen produkter, du køber. For eksempel kan du købe alle økologiske fødevarer på købmand, men hvis du ikke har råd til det, du bliver nødt til at kigge efter alternativer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.